قاعده کلی این است که یادگیری در صبح بسیار آسانتر از اواخر روز است، اما در حقیقت این موضوع فرد به فرد کمی تفاوت دارد. بنابراین بهترین زمان درس خواندن هم به درس و هم به شما وابسته است. اما به طور کلی، متناسب با نوع امتحان و مدت زمان باقیمانده، زمانهای زیر مناسبتر هستند:
- مطالعه صبحگاهی: برای یادگیری و درک مفاهیم جدید عالی است. ذهن به خوبی استراحت کرده و مغز از نظر درک و حفظ اطلاعات با حداکثر ظرفیت خود کار میکند.
- مطالعه ظهر: اکثر ما قادر به مطالعه ظهرهنگام نیستیم، اما مغز در این زمان آماده است که اطلاعات قبلی را تکمیل کند.
- مطالعه عصرگاهی: مطالعه عصرگاهی معمولاً برای حفظ مقادیر زیادی از دادهها (مثلا دروسی که تاریخ، وقایع و اسامی زیادی دارند) خوب است.
- مطالعه در شب: باور عمومی این بوده که مطالعه در شب اتلاف وقت است، اما مطالعات نشان دادهاند اگر درست قبل از رفتن به رختخواب چیزی را مرور کنیم، در خاطره تثبیت میشود. مغز از بازه خواب برای ساختن، تثبیت و تقویت خاطرات استفاده میکند.
بنابراین اگر یک روز زمان کامل برای امتحان دارید، به این ترتیب زمان خود را تقسیمبندی کنید:
- صبح را به یادگیری مفاهیم جدید و عمیق بگذرانید.
- هنگام ظهر شاخ و برگ دادن به اطلاعات قبلی و ایجاد ارتباط بین مباحث مختلف را انجام دهید.
- عصر را به مطالبی که نیاز به یادگیری کلمه به کلمه، تکرار، تمرین و تست زدن دارند بپردازید.
- شب جمعبندی و مرور مجدد داشته باشید.
قبل از خواب مطالب مهم را مرور کنید.
مرکز مشاوره رسپینا در حوزه های تحصیلی، خانواده، ازدواج، طلاق، فرزندپروری، پرورش کودکان، شغلی، انتخاب رشته، کارآفرینی در استان گلستان ، علی آباد ، گنبد کاووس ، مینودشت، گالیکش، کلاله، آزادشهر، رامیان ،علی آباد ، دلند، خان ببین خدمات مشاوره ارائه می دهد. مشاوره تخصص ماست.
اولین نفری باشید که درباره این دوره نظر میدهید!