مطالعه در شب همانطور که مزایایی دارد و طرفداران پر و پا قرصی پیدا کرده است، معایبی نیز دارد که اصلیترین آن به سلامتی مرتبط است. ذکر این نکته باز هم حائز اهمیت است که همهی افراد برحسب نیاز باید حدود ۷ تا ۸ ساعت روزانه بخوابند. اگر شب را بیدار ماندید، حتما باید روز بعد آن کمبود خواب را جبران کنید. با فرض اینکه شما کمبود خواب نخواهید داشت و فقط چند ساعت از شب را بیدار ماندهاید، برخی معایب کلی از بیدار ماندن در شب را عنوان میکنیم.
عدم وجود نور خورشید
نورخورشید به افزایش تولید هورمون سروتونین کمک میکند. هورمونی که منجر به تثبیت خلقوخو میشود. مطالعات نشان دادهاند که سروتونین نقش بسیار مهمی در یادگیری و حافظه دارد.
عدم وجود پشتیبان و همراه
خواب بودن خانواده، دوستان و همکلاسیها علاوه بر اینکه یک مزیت بزرگ محسوب میشود، میتواند مشکلاتی هم به وجود بیاورد. به عنوان مثال، زمانیکه به مشکلی بربخورید و نیاز به کمک داشته باشید، کسی نیست که شما را راهنمایی کند. ممکن است کل بخشی که قرار بود مطالعه کنید به همان عامل بستگی داشته باشد و مجبور شوید تا گرفتن راهنمایی بخوابید.
از طرف دیگر، وقتی اعضای خانواده خواب هستند، دیگر از خوراکیهای وسط مطالعه برای تجدید قوا خبری نیست.
کاهش تمرکز در روز بعد
همانطور که گفتیم اگر شما را بیدار ماندید، باید روز بعد کمبود خوابتان را جبران کنید. اگر صبح زود قرار است به مدرسه بروید، معلوم است که بیدار ماندن در شب کار صحیحی نیست، چون فردا در مدرسه تمرکز کافی نخواهید داشت و ۲ برابر چیزی را که به دست آوردهاید، از دست خواهید داد.
مرکز مشاوره رسپینا در حوزه های تحصیلی، خانواده، ازدواج، طلاق، فرزندپروری، پرورش کودکان، شغلی، انتخاب رشته، کارآفرینی در استان گلستان ، کلاله، گنبد کاووس ، مینودشت، گالیکش، کلاله، آزادشهر، رامیان ،علی آباد ، دلند، خان ببین خدمات مشاوره ارائه می دهد. مشاوره تخصص ماست.
اولین نفری باشید که درباره این دوره نظر میدهید!