- بخش حفظی:
تقریباً نصف سوالات اقتصاد که توی کنکور انسانی مطرح میشه به صورت حفظی طراحی شده؛ پس باید متن این کتاب رو به خوبی حفظ کرده باشین. خلاصهبرداری کردن از مهمترین کارهایی است که زمان مطالعه مطالب حفظی این درس باید انجام بدین.
بعد از این که کتاب درسی رو حدود ۲ بار مطالعه کردین، نوشتن خلاصه رو شروع کنین. سعی کنین خلاصهنویسی رو به زبان خودتون انجام بدین و جملات کتاب رو کپی نکنین؛ با این کار هم کمیت و کیفیت مطالعه خودتون رو به چالش میکشین و هم یک منبع خوب برای مرور کردن میسازین.
برای تقویت مطالب حفظی توی هر درسی، به مرور کردن نیاز دارین؛ درس اقتصاد هم از این قاعده مستثنی نیست! به خاطر داشته باشین توی زمان طراحی و تنظیم برنامهریزی درسی کنکور انسانی، به مرور درس مهمی مثل اقتصاد توجه کنین.
- بخش مسائل:
مسئلههای اقتصاد برای تعداد زیادی از داوطلبان سخت و ترسناک هستن! این مسائل شامل محاسبه مالیات، ارزش افزوده صرفهجویی توی مصرف برق، نرخ اشتغال و بیکاری، عرضه و تقاضا، استهلاک درآمد ملی، درآمد و سود و زیان و محاسبه نسبت دهکها به یکدیگر میشن. تمرین و تکرار زیاد مسائل میتونه شما رو به مرحلهای برسونه که با دیدن صورت سوال، راهحل اون به سرعت توی ذهنتون شکل میگیره.
بهترین کار برای یادگیری عمیق و دقیق مسائل اقتصاد اینه که بعد از خوندن مسئلههای کتاب، سراغ تستهای تالیفی برین تا حسابی راهحلها رو یاد بگیرین. توی قدم بعدی باید تعداد زیادی تست حل کنین تا به قدر کافی برای حل این نوع از سوالات اقتصاد توی کنکور آماده بشین.
تعداد مسائل اقتصاد توی کنکور سالهای مختلف متفاوت بوده. توی چند سال اخیر حدود ۴ تا ۵ سوال از مسائل اقتصاد به صورت انحرافی طراحی شده؛ اگه به اندازه کافی تمرین نداشته باشین نمیتونین به پاسخ درست برسین.
- بخش مفهومی:
بخش حفظی و مفهومی شباهتهای زیادی به یکدیگر دارن؛ درست مثل قسمت حفظی باید برای مطالعه مفهومی درس اقتصاد هم زمان زیادی در نظر داشته باشین. خوندن قسمتهای مفهومی باید با تمرکز و دقت بیشتری انجام بشن.
زمان حل سوالات مربوط به این قسمت از کتاب اقتصاد، نکتهها و مواردی که برای شما جدید و مهم هستن رو توی حاشیه کتاب یا توی دفترچهای جداگونه یادداشت کنین. به این ترتیب با هر بار مرور کردن به سادگی تمام نکاتی که قبلاً تمرین کرده بودین، مجدداً مطالعه میکنین و بهتر به خاطر میسپارین.
مطالب مفهومی درس اقتصاد که سوالات انحرافی زیادی از آنها طراحی میشه، شامل موضوعات زیر میشن:
- اقتصاد در تعلیم اسلام
- محاسبه تولید کل جامعه
- تورم، عرضه و تقاضا
- بهرهوری (سیاستهای پولی و مالی)
- توزیع درآمد و معیار سنجش آن
- تاثیر عملکرد افراد بر متغیرهای کلان
- اهمیت بودجه کل کشور
- انواع نرخهای مالیاتی و دولت توسعه
مواردی که توی بخش بالا نام بردیم از فصلهای مهم اقتصاد توی کنکور هستن که یادگیری دقیق اونها میتونه اثر زیادی روی درصد نهایی شما از این درس داشته باشه.
مرکز مشاوره رسپینا در حوزه های تحصیلی، خانواده، ازدواج، طلاق، فرزندپروری، پرورش کودکان، شغلی، انتخاب رشته، کارآفرینی در استان گلستان ، مینودشت، گنبد کاووس ، مینودشت، گالیکش، کلاله، آزادشهر، رامیان ،علی آباد ، دلند، خان ببین خدمات مشاوره ارائه می دهد. مشاوره تخصص ماست.
اولین نفری باشید که درباره این دوره نظر میدهید!