محققان در دانشگاه استرالیای جنوبی طی یک پژوهش به این نتیجه رسیده اند که مصرف شکلات در عملکرد شناختی مغز تاثیر مثبت خواهد داشت،
طی پژوهشهای انجام شده در سالهای گذشته، محققان دریافتند که خوردن کاکائو میتواند به کم کردن وزن، کاهش فشار خون و حتی کاهش خطر ابتلا به حملات قلبی کمک کند؛ اما یک یافته جدید در پژوهشی نوین که توسط یک تیم از دانشمندان انجام شده، نشان میدهد که مصرف شکلات باعث افزایش هوش میشود.
آنتی اکسیدان های موجود در شکلات تلخ باعث گردش بهتر جریان خون و در نتیجه تغذیه رسانی هر چه بیشتر مغز می شود. به همین دلیل با تغذیه بهتر مغز بخش پسین آن که به بینایی اختصاص دارد بهتر عمل می کند. علاوه بر دیدن، حساسیت به نور و واضح بودن تصویر در تشخیص هر چه بهتر محیط پیرامون از عوامل مهم سلامت بینایی چشم ها محسوب می شود.
شکلات و کاکائو سرشار از فلاونوئید هست. فلاونوئیدها دارای اثرات قوی آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند که سبب کند شدن فرآیند کاهش توانایی مغز در اثر افزایش سن میشود. فلاونوئیدها سبب بهبود خون رسانی به مغز شده و در افزایش حافظه و توان یادگیری نقش مهمی دارند. از مکانیسمهای احتمالی اثرات فلاونوئیدها در عملکرد مغزی، تمایز و شکلگیری حافظه میباشد.
به گفته این محققان مصرف شکلاتهای تلخ همچنین برای بیماران دیابتی بیشتر توصیه میشود و نیز ریسک حملات قلبی را کاهش میدهد.
شکلات سیاه بسیار مفید تر از شکلات شیری است چرا که:
✅خشکی پوست را درمان می کند
✅از پوست برابر اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند
✅پوست را جوان میکند
✅علائم آکنه را درمان میکند
✅خشکی لب را برطرف میکند
اولین نفری باشید که درباره این دوره نظر میدهید!