1- مطمئن شوید که به خوبی همه چیز را می فهمید . پیش از ان که معنی یک بند را خوب دریافت نکرده اید، به بند دیگر نپردازید.
2- قصد به خاطر سپردن آنچه را که مطالعه می کنید داشته باشید. این همان اصل معروف است که برای توانستن، نخست واقعا باید خواست.
3- به آنچه باید مطالعه کنید، علاقه مند باشید. تنها به خواندن خود را راضی نکنید. به نتایجی که از این مطالعه ممکن است برای شما حاصل شود، بیندیشید.
4- یک باره مطالب زیادی را یاد نگیرید. کوشش زیاد برای یاد گرفتن مطالب بسیار و تنها در یک بار، بی فایده است. هنگامی که خسته می شوید، عمل گوارش مختل می شود و بنابراین موجب تلف شدن انرژی خواهد شد. به خلاف، با مطالعه ی کم در هر دفعه، به راحتی یاد می گیرید. اگر باید 120 بیت را یاد بگیرید، آن را در 4 جلسه و مثلا در هر جلسه ی 20 دقیقه ای 30 بیت را یاد بگیرید. و نه آن که در یک جلسه ی دو ساعته سعی کنید همه ی آنها را بخاطر بسپارید.
5- آنچه را که باید یاد بگیرید زیاد تجزیه نکنید. این موضوع مغایر با بند پیش نیست. می خواهیم بگوییم که اگر 30بیت شعر برای یاد گرفتن دارید، نباید هر بار دو بیت از آنها را یاد بگیرید، بلکه مثلا آن را به 3 گروه 10 بیتی تقسیم کنید و هر بار 10 بیت را به خاطر بسپارید ، و گرنه نظر کلی درباره ی شعرها را از دست می دهید و بعدا به زحمت پیوستگی میان آنها را باز خواهید یافت.
6- در ساعت های ثابتی مطالعه کنید. با مطالعه ی هر روز در ساعت های ثابت، ذهن شما به ثبت کردن در این ساعت عادت می کند .این امر نوعی بازتاب شرطی را به وجود می آورد. شما سربع تر و با زحمت کمتری مطالب را یاد خواهید گرفت. شب پیش از خوابیدن یکی از بهترین وقت ها برای مطالعه است. همین طور است صبح، هنگام بیداری.
مرکز مشاوره رسپینا در حوزه های تحصیلی، خانواده، ازدواج، طلاق، فرزندپروری، پرورش کودکان، شغلی، انتخاب رشته، کارآفرینی در استان گلستان ، آزادشهر، گنبد کاووس ، مینودشت، گالیکش، کلاله، آزادشهر، رامیان ،علی آباد ، دلند، خان ببین خدمات مشاوره ارائه می دهد. مشاوره تخصص ماست.
اولین نفری باشید که درباره این دوره نظر میدهید!